Hesabım
    "Jurassic World 2" Bu Hafta da Box Office Zirvesini Bırakmıyor!

    "Jurassic World 2" bu hafta da box office listesinin galibi...

    Türkiye gişe verilerine göre 22-24 Haziran hafta sonunda box office listesinde zirve değişikliği olmadı. Zirvenin taze sahibi "Jurassic World: Yıkılmış Krallık" bu hafta da yerini korurken, geçtiğimiz hafta sonunda listede 2 yeni film yer buldu.

    Listenin bu haftaki galibi de soyu tükenmiş dev kertenkeleleri şehre getiren Jurassic World: Yıkılmış Krallık oldu. Steven Spielberg'ün imzasını taşıyan 1993 yapımı Jurassic Park'tan beri gelişen ve bugünlere gelen serinin yeni devam halkası ülkemizdeki 3. hafta sonu kapanışını 63.915 seyirci ile yaptı. Listenin 2. sırasındaki film vizyonun kadın filmleri arasından geldi. Geniş çaplı bir soygun macerasını kadınların eline emanet eden spin-off projesi Ocean's 8, zengin kadrosunu boşa çıkarmadı ve 2. hafta sonu kapanışını 40.154 seyirci ile yaptı. Listenin 3. sırasında ise yerli bir korku filmi yer buldu. Gişede başarı elde eden yerli korku serisinin yeni devam halkası Üç Harfliler: Beddua, gişedeki 2. hafta sonu kapanışını 37.720 seyirci ile yaptı. 

    Listenin 4. sırasını alan ise Marvel'ın sarkastik anti kahramanı Deadpool oldu. Merakla beklenen devam halkasıyla vizyona bomba gibi düşen Deadpool 2, 6. hafta sonu kapanışını 23.868 seyirci ile yaptı. Film, 20th Century Fox'un Türkiye'de en iyi açılış yapan filmi statüsüne ulaşmayı başarmıştı. Listenin tam ortasında ise vizyonun yeni yapımlarından biri yer buldu. Sevimli hayranları beyaz perdeye taşıyan modern fabl macerası İki Kafadar, açılış haftasında listenin ortasında yer aldı. Animasyon macera açılışını 21.124 seyirci ile yaptı. Listenin ikinci yarısını açan film ise yerli komediler arasından çıktı. Vine fenomeni Halil Söyletmez'in sevilen tiplemesi Cumali Ceber'i beyaz perdeye geri döndüren Cumali Ceber 2, 3. hafta sonunda 12.223 seyirci tarafından izlendi. Listenin 7. sırasında, listedeki son taze film Los Angeles'ta Gizli Görev yer buldu. Aksiyon yıldızı Bruce Willis ve DC evreninin Aquaman'i Jason Momoa'yı kadrosunda bulunduran aksiyon macera filmi açılışını 11.651 seyirci ile yaptı.

    Listenin 8. sırasında ülkemizin yurtdışındaki gururu Nuri Bilge Ceylan imzalı Ahlat Ağacı yer buldu. Ünlü yönetmene bir kez daha Cannes yollarını aşındıran yerli dram filmi yerli gişedeki 4. hafta sonunda 9.662 seyirciye ulaşmayı başardı. Listenin 9. sırasında listenin animasyonlarından Cüce Dedektif Şerlok yer buldu. Bahçe cücelerini hayata döndüren serinin yeni devam halkası ülkemizdeki 4. hafta sonu kapanışında 9.119 seyirciye ulaştı. Listenin son sırası da bir yerli komedi ile devam etti. Sıradan bir taksicinin çılgın bir gününü konu alan Dümdüzz Adam, kapanışını 8.673 seyirci ile yaptı. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top