Hesabım
    "Dul Kadınlar"dan Bol Yıldızlı Video!

    "Dul Kadınlar" filminden zengin kadrosunu gözler önüne seren bir tanıtım geldi.

    Dul Kadınlar'dan zengin kadroyu sergileyen bir tanıtım videosu geldi. Yıldız isimlerle kurulu oyuncu kadrosuyla dikkat çeken suç ve drama filmi "Dul Kadınlar", “Açlık”, “Utanç” ve “12 Yıllık Esaret” gibi sinema tarihine kazınan başarılı dram filmlerinin Oscar ödüllü usta yönetmeni Steve McQueen'in imzasını taşıyor.

    Modern Şikago'da geçen filmde, dört kadının tek ortak noktası; ölen eşlerinin yasa dışı işlerden kendilerine borç bırakmasıdır. Kendi kaderlerini ellerine alan Veronica (Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) ve Belle (Cynthia Erivo), geleceklerini istedikleri gibi yaratmak için iş birliği yapar. Şu ana dek eşleri tarafından yönlendirilmiş olan pasif hayatları artık onların elindedir ve şekillendirilmeyi beklemektedir...

    Oscar ödüllü Viola Davis, “Hızlı ve Öfkeli” serisinin seksi oyuncusu Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki, Cynthia Erivo, Oscar ödüllü korku “Kapan”daki performansı ile bu yıl Oscar’a aday gösterilen Daniel Kaluuya, Netflix’in Punisher’ı Jon Bernthal, Altın Küre ödüllü Colin Farrell, Oscar ödüllü usta oyuncu Robert Duvall ve aksiyon filmlerinin yıldızı Liam Neeson'ı kadrosunda barındıran filmde Garret Dillahunt, Brian Tyree Henry, Jacki Weaver, Kevin J. O'Connor ve Lukas Haas da yer alıyor.

    “Dul Kadınlar” ülkemizde 16 Kasım’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top