Hesabım
    "Captain Marvel" İçin Gemma Chan Tarz Değiştirdi!

    "Captain Marvel"ın kadrosunda yer alan Gemma Chan'den keskin tarz değişimi...

    Captain Marvel'ın yıldızı Gemma Chan'den set karesi geldi. Filmdeki sahnelerinin çekimlerini tamamlayan güzel yıldız, müjdeli haberi vermek için setten bir kareyi takipçileri ile sosyal medya üzerinden paylaştı. Gelen set karesinde stüdyodaki sandalyesinde oturan yıldızın uzun saçlarını kestirdiği ve makyaj stilini değiştirdiği görülüyor.

    Humans'ın Anita'sı Gemma Chan, filmde Kree ırkından Minn-Erva karakterine hayat verecek. İnsanlığın arasına sızdığında Doktor Minnerva adını alan Kree casusu ve genetikçi Minn-Erva, Captain Marvel'ınkine benzer güçlere sahip olan bir karakter. Minn-Erva, Marvel çizgi romanları boyunca birçok kez ünlü süper kahraman Captain Marvel/Carol Danvers ve akıl hocası doktor Walter Lawson'a zorluk çıkartmıştı. 

    "Gizli Dünya" filmindeki performansıyla Oscar ödülüne layık görülen Brie Larson'ın başrolünü üstlendiği süper kahraman filminde Captain Marvel'ın güçlerini kazandığı zaman ona yardım eden akıl hocası, doktor Walter Lawson'ı ise yakışıklı oyuncu Jude Law canlandıracak. Kree ırkından gelme olan Mar-Vell isimli bir savaşçı olan karakter, dünyada saklanabilmek için doktor Walter Lawson karakterine bürünüyordu.

    Marvel sinematik evreninin S.H.I.E.L.D. müdürü Nick Fury, Samuel L. Jackson tarafından bir kez daha beyaz perdeye taşınıyor. Kadroda yer alan Lashana Lynch'in ise Avengers ekibinin üyelerinden biri olan Monica Rambeau rolünde boy göstereceği tahmin ediliyor. Son olarak "Yıldızlar Asla Ölmez" ile seyircilerin karşısına çıkan, Altın Küre, BAFTA ve SAG ödülü sahibi Amerikalı oyuncu Anette Benning'in de Danvers'ın annesini canlandıracağı söylentileri mevcut... Filmin kötü adamı ise uzaylı ırkı Skrulls'un lideri rolünde Ben Mendelsohn olacak.

    Türk besteci Pınar Toprak'ın bestelerini üstlendiği, yönetmen koltuğunda Anna Boden & Ryan Fleck ikilisinin yer aldığı süper kahraman filmi 8 Mart 2019'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top