Hesabım
    Eski James Bond'un Favori Adayı Tom Hardy!

    Tom Hardy, eski James Bond Pierce Brosnan'ın favori Bond adayı!

    Eski James Bond Pierce Brosnan favori 007 adayını açıkladı. 90'ların ortasında ikonik İngiliz ajanını canlandırmaya başlayan ve 2000'li yılların ortasına kadar 007 rolünü başarıyla taşıyan İrlandalı oyuncu, kendi favori adayının Hollywood'un aranan isimleri arasındaki İngiliz oyuncu Tom Hardy olduğunu açıkladı.

    GoldenEye, Yarın Asla Ölmez, Dünya Yetmez ve Başka Gün Öl gibi Bond filmlerinde ünlü İngiliz ajanına hayat veren Brosnan, The Mail on Sunday's Event Magazine'e açıklamalarda bulundu. Rolün şu anki temsilcisi Daniel Craig'in role çok yakıştığını ve çok iyi bir iş çıkarttığını belirten oyuncu; "Fiziksel olarak ölümcül görünüyor. Gerçekten, bunun bir adamı öldürebilecek biri olduğuna inanıyorsunuz" dedi. Kendi favori Bond adayının kim olduğu sorusuna verdiği cevap ise Oscar adaylığı bulunan Tom Hardy oldu. "Bence Tom Hardy iyi bir Bond olabilir. Onu görmekten mutlu olurum. Role biraz hareket katacak aktöre ihtiyaç var" dedi.

    50 yaşına bastığında Bond rolünden emekli olan oyuncu Brosnan, Bond serisinin en sevilen oyuncularından biri olmayı başarmıştı. Daniel Craig'in ardından Bond rolünü kimin üstleneceği hala belirsizliğini korurken, Hollywood'un aranan yüzlerinden biri olan İngiliz oyuncu Idris Elba'dan Hobbit serisinde elf kızı Tauriel'in gönlünü çalan Kili rolündeki Aidan Turner'a, Tom Hardy'den Marvel evreninin sinsi tanrısı Tom Hiddleston'a varana dek geniş bir yelpazede oyuncunun adı ikonik rol ile anılmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top