Hesabım
    Keanu Reeves'li "Destination Wedding" Posterinde Romantizm Rüzgarları!

    Keanu Reeves ve Winona Ryder başrollü "Destination Wedding" filminden poster geldi.

    Keanu Reeves'li Destination Wedding'ten yeni poster var. "Stranger Things" ile yeniden gündeme dönen, bir dönemin sevilen yıldızı Winona Ryder ve "Matrix"in Neo'su olarak tanınmasının ardından son dönemde John Wick serisi ile fırtınalar estiren Keanu Reeves'in başrollerinde yer aldığı filmden gelen posterde romantizm rüzgarları esiyor.

    Romantik komedi türündeki "Destination Wedding"in yönetmenliğini ve senaristliğini Victor Levin üstleniyor. 

    Davet edildikleri düğüne katılmak zorunda olan Frank ve Lindsay, aşka dair kötücül düşünceleri olan iki kişidir. Düğüne dek birbirlerini tanımayan bu kadın ve erkeğin ortak bir noktası vardır. İkisi de duygusal olarak hasarlı ve aşka küskündür. Ancak bütün hafta sonunu birlikte geçirmek zorunda kaldıklarında, ilk başta birbirlerinden hiç hoşlanmamalarına rağmen bir çekim hissederler. Peki edindikleri deneyimlere rağmen yine de umuda bel bağlamak yerinde bir karar mıdır, yoksa tekrarlanan bir hatadan mı ibaret olacaktır?...

    4. kez ortak bir yapımda bir araya gelen Reeves ve Ryder, hala ne kadar büyük bir uyumları olduğunu kanıtlıyor. Kadrosunda Dj Dallenbach'ın da yer aldığı romantik komedi filmi "Destination Wedding" 24 Ağustos'ta Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top