Hesabım
    Bol Yıldızlı Korku “The Little Stranger”dan Yeni Poster Var!

    Filmin başrolünü İrlandalı aktör Domhnall Gleeson üstleniyor.

    Yıldız oyuncularla kurulu kadrosuyla dikkat çeken korku ve gerilim filmi “The Little Stranger”dan yeni bir poster yayınlandı.

    Kadrosunda Domhnall Gleeson, “The Affair” ile Altın Küre kazanan Ruth Wilson, Oscar adayı Charlotte Rampling, “Bu Nasıl Aile?” filminin yıldızı Will Poulter, Anna Madeley, Josh DylanCamilla Arfwedson ve Amy Marston gibi isimlere yer veren film, 2015 yapımı “Gizli Dünya / Room” filmi ile Oscar’a aday gösterilen Lenny Abrahamson tarafından yönetiliyor. Sarah Waters’ın aynı isimli romanından uyarlanan filmin senaryosunda ise Lucinda Coxon’ın imzası bulunuyor.

    “The Little Stranger” köy doktoru olarak epey bir saygınlık kazanan Doktor Faraday’e (Domhnall Gleeson) odaklanıyor. Bir hizmetçinin oğlu olan Faraday, 1947 yılının sıcak bir yaz günü bir zamanlar annesinin çalıştığı Hundreds Hall’daki bir hastayı ziyaret eder. Hall, iki yüzyıldan daha uzun bir süredir Ayres ailesinin evidir. Ancak ev artık eskisi kadar ihtişamlı değildir ve uğursuz bir şey ev sakinlerine musallat olmuştur. Hastayla ilgilenmeye başlayan Faraday, kendi hikayesinin ailenin hikayesiyle ne kadar korkunç bir şekilde birbirine geçtiğinin farkında değildir.

    “The Little Stranger” ülkemizde 14 Eylül’de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top