Hesabım
    Cannes Ödüllü “BlacKkKlansman”ın Yeni Posteri Yayınlandı!

    Adam Driver’lı “BlacKkKlansman” ülkemizde 21 Eylül’de vizyona girecek.

    Prömiyerini geçtiğimiz ay Cannes Film Festivali’nde gerçekleştiren ve festivalin Büyük Jüri Ödülü’ne layık görülen suç ve komedi filmi “BlacKkKlansman”ın yeni posteri görücüye çıktı.

    “BlacKkKlansman”ın başrollerini Star Wars evreninin Kylo Ren’i Adam Driver ve “Ballers” dizisiyle tanıdığımız John David Washington üstleniyor. Başrol ikilisine geçtiğimiz sene “Örümcek-Adam: Eve Dönüş”te izlediğimiz Laura Harrier, “Örümcek Adam 3”ün Venom’u Topher GraceRyan Eggold ve Robert John Burke gibi isimler eşlik ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise “Malcolm X”, “25. Saat” ve “İçerideki Adam” gibi filmlerle tanınan 2 Oscar adayı yönetmen Spike Lee oturuyor.

    Ron Stallworth, Colorado'da yaşayan Afro-Amerikan bir polis memurudur. Ortağı Flip Zimmerman ile birlikte çalışmaktadır. İkili Ku Klux Klan'ı durdurmak için mücadele vermektedir. Ron, örgütün şehri ele geçirme girişimlerini engellemek için örgütün içine sızar. Yerel Ku Klux Klan'ına başarıyla sızmakla kalmayan Ron, yerel bölümün de başına geçmeyi başarır. Peki Afro-Amerikan bir polis memuru, beyaz üstünlüğünü savunan bir örgütün içinde kimliğini gizli tutmayı nasıl başaracaktır?

    “BlacKkKlansman”ın ülkemizdeki vizyon tarihi 28 Eylül.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top