Hesabım
    "Guardians of the Galaxy 3" Çekimleri Ne Zaman Başlıyor?

    Guardians of the Galaxy'nin üçüncü filminin çekimleri önümüzdeki yıl başlıyor!

    Guardians of the Galaxy (Galaksinin Koruyucuları) serisinin yönetmeni James Gunn, Twitter hesabından takipçilerine Guardians of the Galaxy 3 filminin 2020 yılında vizyona girmeye hazırlandığını bildirmişti. Senaryo yazım aşaması tamamlanan Guardians of the Galaxy 3'nin çekimlerine önümüzdeki yıl başlanacağı Ant-Man ve Wasp'ın basın açıklamaları sırasında Marvel Stüdyoları'nın patronu Kevin Feige tarafından açıklandı. Feige "James bize filmin bir taslağını verdi ve prodüksiyonuna çok yakın bir tarihte başlıyoruz. Gelecek yıl ise çekimlerine başlayacağız." sözleri ile açıklamasını tamamladı.

    James Gunn ise Galaksinin Koruyucuları 3 senaryosunun tamamlandığı haberini Twitter'dan yaptığı bir paylaşım sayesinde filmin hayranlarına duyurmuştu.

    Marvel hayranlarının yakından takip ettiği Galaksinin Koruyucuları'nın ilk iki filmi gişede rekor kırıp Marvel'in en yüksek gelir elde eden filmlerinden olmayı başararak, hem Marvel'i hem de filmin hayranlarını memnun etmeyi başarmıştı.

    Marvel evreninin dengelerini değiştiren ve Galaksinin Koruyucuları'nın geleceğini de etkileyen "Avengers: Sonsuzluk Savaşı"nın ardından neler geleceği merakla bekleniyor. Yaşanan gelişmelerin ardından James Gunn, kaç karakter filmden ayrılırsa ayrılsın, yerine düzinelerce yenisinin geleceğini belirtmişti.

    Hangi karakterlerin yeni filmde ayrılacağını, hangi karakterlerin evrene katılacağını merakla bekliyoruz!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top