Hesabım
    Marvel'a LGBTİ Kahramanlar Katılıyor!

    Marvel, sinematik evrenine iki yeni LGBTİ kahraman katmak için hazırlanıyor.

    Marvel sinematik evreninde değişim rüzgarları esiyor. Çizgi romanlarda yer almasına rağmen, LGBTİ karakterleri sinematik evrenine katmayı daha önce hiç düşünmeyen ve bu nedenle eleştirilen Marvel, radikal bir karar alarak filmlerine yeni LGBTİ karakterler katacak.

    Marvel'in başındaki isim Kevin Feige'in yaptığı açıklamaya göre, bugüne kadar 19 film yapan Marvel büyük bir adım atarak LGBTİ karakterlere yer vermeye başlayacak. Şimdilik kesinleşen 2 karakter olduğunu belirten Feige, bu karakterlerden birinin tanıdığımız biri, diğerinin ise tamamen yeni bir karakter olduğunu ifade etti.

    LGBTİ kahramanların yanı sıra, kadın kahramanları da öne çıkarmakta geç kalan Marvel'in Black Widow solo filmi için 8 yıldır hayranlarını beklettiği gözlerden kaçırılmayanlar arasında. Yönetmen arayışları süren Black Widow filmi için henüz başka bir adım atılmadı.

    Thor: Ragnarok'ta karşımıza çıkan Tessa Thompson'ın canlandırdığı Valkyrie karakteri de biseksüel olmasına rağmen, filmde bununla ilgili hiçbir sahneye yer verilmemişti. Bir söylentiye göre, Valkyrie'nin başka bir kadınla olan birlikteliğinden bahsettiği sahne kesilerek filmden çıkarılmış.

    Merak edilmesi üzerine Valkyrie'nin biseksüel olduğunu Tessa Thompson Twitter hesabından açıklamıştı.

    O bir biseksüel. Ve evet, erkeklerin onun hakkında ne düşündüğü umrunda değil. Canlandırması ne büyük zevk!

    Marvel'in sinematik evren bünyesine LGBTİ karakterler katma konusunda ne kadar ciddi olduğunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top