Hesabım
    "İlk Arınma Gecesi"nden Yeni Poster

    İlk Arınma Gecesi'nden yasakları delmemize neden olacak bir poster yayınlandı.

    İlk Arınma Gecesi'nden yeni poster yayınlandı. Son yılların korku, gerilim ve suç temalarında izleyiciye istediğini sunan nadir serilerden biri olan ve Amerika'nın en ünlü geleneğini anlatan Arınma Gecesi'nin başlangıcına, devrimin ilk yapıldığı zamana gittiğimiz The First Purge'den yeni bir poster yayınlandı.

    Cesur filmleri bünyesinden çıkaran prodüksiyon şirketi Blumhouse'un da katkısıyla bir önceki poster ve teaser'da Donald Trump'ın daha önce kullandığını gördüğümüz, üzerinde "Amerika'yı Yeniden Harika Yap" yazan şapkanın yer aldığı bir poster ve seçim propagandası temalı bir teaser yayınlanmıştı.

    Korku temalı filmler arasından rahatlıkla sıyrılıp gişeden büyük gelirler elde etmeyi başaran seride ülkedeki tüm sorunların çözümünü hükümet onaylı tek gecelik katliamda, yani "Arınma Gecesi"nde bulan seride tüm kuralları bir kenara bırakıyoruz!

    The First Purge'ün yayınlanan yeni posterinde ise "Suç Mahalline Girmek Yasaktır" yazan şeritlerle yasakları delmek isteyeceğimiz bir atmosfere adım atılıyor.

    İlk Arınma Gecesi, ülkemizde 20 Temmuz'da vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top