Hesabım
    Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt'li "Once Upon A Time In Hollywood"a İlk Bakış

    Quentin Tarantino'nun merakla beklenen yeni filminden ilk kareyi Leonardo DiCaprio paylaştı!

    Leonardo Dicaprio, Once Upon A Time In Hollywood'dan ilk kareyi paylaştı! Kadrosunu durmadan genişletip yıldız oyuncularla donatmasıyla gündeme gelen Quentin Tarantino yönetmenliğindeki "Once Upon A Time In Hollywood"a ilk bakış Leonardo DiCaprio sayesinde gerçekleşti. DiCaprio, kendinin ve Brad Pitt'in yer aldığı, setten bir fotoğrafı paylaşarak hayranlarını heyecanlandırdı.

    First look. #OnceUponATimeInHollywood

    Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Once Upon A Time In Hollywood'da 1969 yılına gidip bir kovboy dizisinde rol alan Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) ve dublörü Cliff Booth'in (Brad Pitt) sinema sektöründeki tutunma maceralarını ve kapı komşuları olan Sharon Tate (Margot Robbie) ile hareketlenen hayatlarını izleyeceğiz.

    "Ucuz Roman" benzeri bir temaya sahip olacak olan "Once Upon A Time In Hollywood" Tarantino'nun emekli olmadan bir önceki filmi olacağı söylentiler arasında olup beklentileri daha da yükseltir nitelikte! Ama, taciz vakalarıyla akıllara kazınan Harvey Weinstein'ın Tarantino'ya film için yüksek bütçe teklif etmesi nedeniyle birlikte çalışmaları, hayranları üzmüş durumda.

    "Once Upon A Time Hollywood"da yer alacak diğer efsane isimler Al Pacino, Burt Reynolds, Dakota Fanning, Timothy Olyphant, Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, Clifton CollinsKeith Jefferson ve Nicholas Hammond'dan oluşuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top