Hesabım
    Amy Adams’lı “The Woman in the Window” Vizyon Tarihini Aldı!

    Filmin yönetmen koltuğunda Altın Küre adayı Joe Wright oturuyor.

    5 Oscar adaylığı bulunan başarılı aktris Amy Adams’ın başrolünü üstlendiği suç ve gizem filmi “The Woman in the Window” vizyon tarihine kavuştu. Merakla beklenen yapım 4 Ekim 2019’da gösterime girecek.

    Amy Adams haricinde başka bir oyuncunun kadroya henüz dahil olmadığı yapımın yönetmenliğini “Kefaret”, “Anna Karenina” ve “En Karanlık Saat” gibi filmlerle tanınan Altın Küre adayı Joe Wright üstleniyor. A.J. Finn’in çok satan romanından uyarlanan filmin senaryosunu Pulitzer ödüllü senarist ve oyun yazarı Tracy Letts kaleme alıyor. Projenin yapımcıları ise “İhtiyarlara Yer Yok” ile Oscar kazanan Scott Rudin ve bu sene “Uğur Böceği” filmi ile Oscar’a aday gösterilen Eli Bush.

    “The Woman in the Window”, Dr. Anna Fox (Amy Adams) adında New York’ta tek başına yaşayan ve agorafobik olduğu için evinden çıkamayan münzevi bir kadına odaklanıyor. Günlerini şarap içerek, eski filmler izleyerek ve eski mutlu günlerini yad ederek geçiren Anna komşularını gözetlemeye başlar. Bir gün rahatsız edici bir şiddet eylemine tanık olan Anna ne yapacağını bilemez.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top