Hesabım
    “House of Cards”ın Yıldızı Paul Sparks “Ford vs. Ferrari” Filminde!

    Matt Damon ve Christian Bale’li film oyuncu kadrosunu genişletiyor.

    Geçtiğimiz günlerde vizyon tarihi açıklanan biyografik drama “Ford vs. Ferrari” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı. “Boardwalk Empire” ve “House of Cards” gibi dizilerle tanınan Emmy adayı aktör Paul Sparks filmin kadrosuna dahil oldu.

    Henüz resmi bir isme sahip olmayan yapım bol yıldızlı oyuncu kadrosuyla ağzımızı sulandırıyor. Oscar ödüllü ikili Matt Damon ve Christian Bale’in başrollerini üstlendiği “Ford vs. Ferrari”de, “Outlander” dizisinin 3 Altın Küre adayı başrolü Caitriona Balfe, “Sessiz Bir Yer”in genç yıldızı Noah Jupe ve Netflix’in Punisher’ı Jon Bernthal da yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise geçtiğimiz yıl “Logan: Wolverine” ile büyük beğeni toplayan Oscar adayı yönetmen James Mangold oturuyor. Merakla beklenen film 28 Haziran 2019’da vizyona girecek.

    “Ford vs. Ferrari” 1966 yılında düzenlenen Le Mans 24 Saat Yarışı’nın gerçek hikayesini konu alıyor. Henry Ford II ve Lee Iacocca ikilisi, tuhaf ancak kararlı bir grup Amerikalı mühendis ve tasarımcıdan sıfırdan bir otomobil yapmalarını ister. Otomotiv vizyoneri Carroll Shelby (Matt Damon) ve İngiliz şoförü Ken Miles’ın (Christian Bale) başını çektiği ekip, uzun yıllardır pistlere egemen olan Ferrari’yi Fransa’da düzenlenen 1966 Le Mans Dünya Şampiyonası’nda alt etmek için işe koyulur.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top