Hesabım
    "Jumanji 2"den İlk Tanıtım Burada!

    "Jumanji: Vahşi Orman"a devam halkası geliyor! "Jumanji 2"den ilk tanıtım yayınlandı.

    Jumanji 2'den ilk tanıtım Dwayne Johnson'dan geldi. Jumanji: Vahşi Orman'ın devam halkasının Amerika için vizyon tarihinin açıklandığı tanıtımda filme dair bir görüntü göremesek bile, geçtiğimizin yılın başarılı hitlerinden birinin geri dönüşü için heyecanlandığımızı söyleyebiliriz.

    2016 yılında beklenmedik bir şekilde dünya çapında toplam 961,7 milyon dolar gişe elde eden yeni nesil "Jumanji", Robin Williams'lı orijinal filmden bağımsız bir yol izlemiş ve köklerine bağlı kalırken konuyu tamamen değiştirmişti. Orijinal filmin duygu yüklü yapısını terk ederek temelini komedi-aksiyona dayandıran "Jumanji: Vahşi Orman", komedinin sevilen yüzü Kevin Hart, Hollywood'un "The Rock"ı Dwayne JohnsonDoctor Who'daki Amy Pond rolü ile tanınan, Galaksinin Koruyucuları'nın Nebula'sı Karen Gillan ve ünlü komedyen Jack Black'i kadrosunda topluyordu.

    Bir grup lise öğrencisinin okulun bodrumunda jetonlu bir oyun makinesi bulması ve oyunu oynamaya başladıklarında farklı bedenlerde hapsolup kendilerini tehlikeli bir ormanda bulmalarını konu edinen film, Amerika'nın en yüksek gişeye ulaşan 27. filmi olmayı başarmıştı. Star Wars: Son Jedi'dan günler sonra vizyona girmesine rağmen yüksek gişeye ulaşan filmin devam halkası da The Rock ile son jedi Rey arasında bir mücadeleye sahne olacak. Zira devam halkasının Amerika'daki vizyon tarihi 12 Aralık 2019 olarak açıklandı. Yani Star Wars: Episode IX'dan 1 hafta önce...

    İlk filmin yönetmen koltuğunu Kaset İşi ile hatırlanan Jake Kasdan üstlenirken, devam halkasında da kamera arkasındaki isim değişmeyecek. Johnson, Gillan ve Hart'ın geri dönüşünün kesinleştiği devam halkasında yeni karakterler de hikayeye dahil olacak. Gelen dedikodulara göre, bütün oyuncular ilk filmdekinden farklı karakterlere hayat verecekler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top