Hesabım
    "Top Gun 2" Rolü İçin Kapışma Büyük!

    Tom Cruise'lu "Top Gun 2" için Hollywood rol kapışıyor.

    Tom Cruise'lu Top Gun 2 için Hollywood yıldızları rol kapışıyor. Yeni nesil X-Men'in Beast'i, Mad Max: Fury Road ile de hatırlanan Nicholas Hoult, Scream Queens'in yıldızı Glen Powell ve "Fantastik Dörtlü" ile yaşadığı hayal kırıklığını geride bırakan ve Whiplash ile başarılı bir performans ortaya koyan Miles Teller, filmde boy göstermesi en yüksek adaylar arasında yer alıyor.

    1986 tarihli kült film "Top Gun"ın devam filminde bu kadar kapışılan rol ise, Anthony Edwards'ın canlandırdığı Goose karakterinin oğlu. Cruise'un hayat verdiği Amerika Birleşik Devletleri Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete "Maverick" Mitchell'ın yakın arkadaşı olan ancak bir kazada hayatını kaybeden Goose'un oğlu, devam halkasında büyümüş halde karşımıza çıkacak. Rolün bu kadar kapışılmasına bakarsak, büyümüş olan çocuğun orduda yer alıyor olma ihtimali akla yatkın.

    İlk filmde baş karakter Maverick'in rakibi olan Tom “Iceman” Kazansky rolünde bir kez daha Val Kilmer'ı göreceğimiz devam halkasında, bilim kurgu macera "Tron Efsanesi" ve Cruise ile birlikte çalıştığı bilim kurgu türündeki "Oblivion" filmleri ile bilim kurgu dalındaki yeteneğini kanıtlamış olan yönetmen Joseph Kosinski kamera arkasına geçecek.

    Senaryosunda Peter Craig ve Justin Marks ikilisininin imzasını taşıyacak olan devam halkası "Top Gun 2", 12 Temmuz 2019'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top