Hesabım
    "The Legacy of a Whitetail Deer Hunter" Fragmanı ile Doğaya Dönüş!

    Josh Brolin'li "The Legacy of a Whitetail Deer Hunter"dan ilk fragman geldi.

    The Legacy of a Whitetail Deer Hunter'dan altyazılı fragman geldi. Şu sıralar Deadpool 2Avengers: Infinity War (Avengers: Sonsuzluk Savaşı) ve Sicario: Day of the Soldado ile 3 projeyle birden beyaz perdede sevenleriyle buluşan Josh Brolin'in başrolünü üstlendiği komedi filmi, bir baba ile oğulun bağ kurma çabasını konu ediniyor.

    Buck Ferguson çok ünlü bir avcıdır. Kuzey Amerika'da sıkça rastlanan ak kuyruklu geyik avlamaktan daha çok sevdiği hiçbir şey yoktur. Ancak Buck'ın özel hayatı, avcılıkta kazandığı başarının tam tersini yansıtmaktadır. Avlarını elde etmedeki başarısını özel hayatına yansıtamayan Buck'ın eski eşi artık yeni bir adamla yaşamaktadır. Üstüne üstlük genç oğlu Jaden ile de aralarında bir kopukluk vardır. Oğluyla yeniden bağ kurmak isteyen Buck, genç oğlunu alıp ava götürür. Ancak bu yolculukta, Jaden'ın doğa ve geyiklerden çok internet ve sosyal medya ile ilgilendiğini görür. Oğluyla yeniden bağ kurmaya kararlı olan avcı Buck, sadık kameramanı Don'un eşliğinde macera dolu bir hafta sonu yaşayacaktır...

    Genç Jaden'a Montana Jordan'ın, Don'a ise Danny McBride'ın hayat verdiği komedi filminin kadrosunda Carrie Coon ve Scoot McNairy de yer alıyor. Jody Hill'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosu ise, Don'u canlandıran McBride ve yönetmenin ortak imzasını taşıyor.

    Komedi filmi "The Legacy of a Whitetail Deer Hunter" 6 Temmuz'da Netflix'te seyircileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top