Hesabım
    Rebecca Ferguson “The Shining” Devam Halkasında!

    Rebecca Ferguson ve Ewan McGregor “Doctor Sleep”te buluşuyor.

    1980 yapımı kült korku filmi “Cinnet / The Shining”in devam filmi olan “Doctor Sleep” oyuncu kadrosunu kurmaya başladı. Altın Küre adayı aktris Rebecca Ferguson filmin kadrosuna katılmak için görüşmelere başladı.

    Trainspotting”, “Kırmızı Değirmen” ve “Yeryüzündeki Son Aşk” gibi filmlerle tanınan “Star Wars” serisinin Obi-Wan’ı Altın Küre ödüllü oyuncu Ewan McGregor filmin başrolünü üstleniyor. Korku edebiyatı ustası Stephen King’in aynı isimli romanından uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda ise “Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı”, “Hush” ve “Kabustan Gelen” gibi başarılı korku filmleriyle tanınan Mike Flanagan oturuyor.

    “Cinnet”te babasının elinden gelecek olan ölümden kıl payı kurtulmayı başaran Danny Torrance, artık büyümüştür. Çocukluğunda yaşadıklarının karanlık gölgesi altında yaşayan Danny, travmalarıyla boğuşmakta yorgun düşmüş ve alkole bağımlı hale gelmiştir. Kendini toparlama girişimiyle Danny, psişik güçlerini ölmekte olan hastalara yardım etmek için kullanmaya başlar. Kendisiyle benzer yeteneklere sahip genç bir kızla psişik bir bağ kurduğunda, yetenekli olanları hedef alan korkunç bir grup keşfeder. Bu grup acılı ölümler sırasında insanlardan çıkan "parıltının buharını" teneffüs ederek kendi güçlerini geliştirmektedir...

    “Doctor Sleep” Amerika’da 24 Ocak 2020’de gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top