Hesabım
    "IT: Chapter 2"dan Gelen Set Karesinden Önemli Detay!

    "IT: Chapter 2"dan gelen set karesinde bir detay dikkat çekti.

    It: Chapter 2'dan gelen kare, filmin işleyişine dair büyük bir ipucu verdi. BAFTA ödüllü James McAvoy aracılığıyla gelen karede, ünlü oyuncunun rol arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğrafları görüyoruz. Ancak karelerden birinde, McAvoy'un yetişkinliğini canlandıracağı Bill karakterinin, ilk filmdeki çocuk haline hayat veren Jaeden Lieberher da yer alıyor. Karakteri canlandıran çocuk ve yetişkin oyuncuların aynı anda sette olması, karakterlerin yetişkinlik halleri üzerinden işlenecek olan filmde, geçmişe dönüşler içeren sahneler de olacak demek olabilir!

    Yetişkin Beverly olarak Oscar adayı Jessica Chastain, Richie olarak Saturday Night Live ve komedi filmlerinde canlandırdığı birçok rolle bilinen Bill Hader, Ben'in yetişkin hali olarak dizilerden tanıdığımız Jay Ryan, Eddie'nin yetişkin hali olarak bağımsız korku filmlerinden tanıdığımız James Ransone, Mike'ın yetişkin versiyonu olarak Isaiah Mustafa, Stanley'nin yetişkin haline olarak "Power"ın yıldızı Andy Bean'in bulunduğu zengin kadroda "The Son" ile hatırlanan Jess Weixler Bill'in eşi, Altered Carbon ile ünlenen Teach Grant de zorba ve psikopat bir ergen olan Henry Bowers'ın yetişkin haline hayat verecek. Xavier Dolan ve Will Beinbrink de kadroda yer alan isimler arasında...

    "O"nun devam halkası, ilk filmin çocuk karakterlerini büyümüş halleriyle karşımıza çıkaracak. Pennywise'ın geri dönüşü sebebiyle, çocukken söz verdikleri gibi kasabaya geri dönen yetişkinler, bir kez daha şeytani palyaço ile karşı karşıya gelecek.

    İlk filmin ardından devam halkasında da Andy Muschietti'nin yönetmen koltuğunu üstlendiği "It: Chapter 2" 13 Eylül 2019 tarihinde sinemalarımızda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top