Hesabım
    Mark Wahlberg'lü "Mile 22" Fragmanında Şiddet Var!

    Mark Wahlberg'lü "Mile 22"dan şiddet öğeleri içeren red band fragman yayınlandı.

    Mark Wahlberg'lü aksiyon filmi Mile 22'dan red band fragman geldi. Yönetmen koltuğunda "The Kingdom" ve "Lone Survivor" gibi yapımlara imza atmış Peter Berg'ün oturduğu aksiyon filmi, şiddeti ve hareketi harmanlıyor.

    James Silva devlet tarafından var olmamıştır ve hiçbir kaynakta kaydı yoktur. CIA'in en değerli, en müdahale edilemez ve hakkında çok az kişinin bilgisi olduğu bir ekibin lideri olan Silva, hayatını gizlilik içinde yaşamaktadır. 6 şehire yayılan bir zararı önlemek için gizli bilgilere sahip olan bir kaynak ortaya çıktığında, iş Silva'nın ekibine düşer. Silva'nın görevi çok gizli taktik komuta ekibiyle birlikte, bilgilere sahip olan adamı güvenli bölgeye ulaştırmak, ardından da gizlediği bilgileri öğrenmektir. Ancak bu bilgilere ulaşmak isteyen tek taraf onlar değildir. Bilgileri elde etmek isteyen kimliği belirsiz bir ekip, Silva'nın ekibi ile karşı karşıya gelmek zorundadır...

    "Transformers", "Tetikçi" ve "Max Payne" gibi filmleri sayesinde aksiyon filmlerinin aranan yüzü haline gelen Wahlberg'e başrolde "The Raid" serisi ile dövüş yeteneklerini sergileyen Iko UwaisRonda Rousey, "The Walking Dead" ile ünlenen Lauren Cohan ve usta oyuncu John Malkovich'in eşlik ettiği aksiyon filmi "Mile 22", 3 Ağustos'da sinemalarımızda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top