Hesabım
    "Fındıkkıran ve Dört Diyar" Posteri ile Maceraya Hazırlanın!

    "Fındıkkıran ve Dört Diyar"dan büyüleyici bir poster yayınlandı.

    Fındıkkıran ve Dört Diyar'dan fantastik bir poster yayınlandı. E.T.A. Hoffmann'ın klasik masalının beyaz perde uyarlaması olan "Fındıkkıran ve Dört Diyar"ın yeni posterinde fantastik bir dünyaya adım atacağımızın ipuçlarını görebiliyoruz.

    Genç Clara'nın, vaftiz babası Drosselmeyer tarafından bir parti sırasında kendisine verilen kutusu çok özel bir hazineyi saklamaktadır. Bu kutuda Clara'nın, hayata zamansızca veda etmiş olan annesinin paha biçilemez altın tarağı vardır. Ancak bu kutunun eşi benzeri olmayan anahtarı, garip ve esrarengiz bir paralel dünyada kaybolmuştur. Clara bu paralel dünyada bir fare çetesiyle, Çiçekler Ülkesi, Tatlılar Ülkesi, Kar Taneleri Ülkesi olmak üzere 3 boyuta hükmeden hükümdarlarla ve yolculuğunda ona eşlik edecek olan Phillip isimli bir askerle tanışır. Clara ve Phillip, despot Zencefil Anne'nin yönetimindeki 4. boyutta da anahtarı aramak ve dengesi bozulmuş olan paralel evrene denge getirebilmek zorundadır...

    Walt Disney Pictures

    Genç Clara'yı, Alacakaranlık Efsanesi, Yıldızlararası ve Korku Seansı'nda karşımıza çıkmış olan genç oyuncu Mackenzie Foy'un canlandırdığı fantastik macera filmi, Lasse Hallström & Joe Johnston ikilisinin imzasını taşıyor. 

    Kadrosunda güzel yıldız Keira Knightley, yeni keşif Jayden Fowora-Knight, usta oyuncu Morgan Freeman, Matthew Macfadyen, ödüllü oyuncu Helen Mirren, Richard E. Grant, Jack Whitehall'un da yer aldığı film, ülkemizde 2 Kasım 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top