Hesabım
    Vin Diesel’li “Bloodshot”a “Game of Thrones” Desteği!

    Filmin oyuncu kadrosunda Michael Sheen ve Sam Heughan da yer alıyor.

    Vin Diesel’in başrolünü üstlendiği aksiyon filmi “Bloodshot” kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Fenomen dizi “Game of Thrones”un 6. sezonunda canlandırdığı Lem Lemoncloak karakteri ile tanınan İzlandalı aktör Jóhannes Haukur Jóhannesson filme dahil olan son oyuncu oldu.

    Hızlı ve Öfkeli” serisinin yıldızı Vin Diesel’a filmde, “Tam Gaz / Baby Driver” ile tanıdığımız Eiza Gonzalez, “Masters of Sex”in Altın Küre adayı başrolü Michael Sheen, “Outlander” dizisinin yıldızı Sam HeughanTalulah Riley ve Alex Hernandez eşlik ediyor. Herhangi bir film deneyimi bulunmayan Dave Wilson bu filmle birlikte ilk defa yönetmen koltuğuna geçerken, senaryoda “Geliş / Arrival” filminin Oscar adayı senaristi Eric Heisserer’in imzası bulunuyor. Çizgi roman uyarlamasının çekimleri önümüzdeki ay başlayacak.

    “Bloodshot” Angelo Mortalli adında ölüp dirilen bir adamın nanoteknoloji ile ölüm makinesi haline gelmesini konu ediniyor. “Harbinger” ve “Bloodshot” çizgi romanlarından uyarlanan filmin 5 filmlik bir sinematik evrenin ilk parçası olması planlanıyor. Bloodshot karakteri Kevin Van Hook, Don Perlin ve Bob Layton üçlüsü tarafından 1992 yılında yaratıldı ve o zamandan beri Valiant çizgi romanlarında kendisine yer buluyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top