Hesabım
    Ethan Hawke ve Rose Byrne’lü “Juliet, Naked”tan Fragman Var!

    Sundance yıldızı komedi filmi "Juliet, Naked"ın ilk fragmanı görücüye çıktı.

    Prömiyerini Sundance Film Festivali'nde gerçekleştiren ve yetenekli oyuncuların boy gösterdiği komedi filmi “Juliet, Naked”ın ilk fragmanı ve posteri yayınlandı.

    Filmin başrollerini “Damages” dizisi ile 2 Altın Küre adaylığı elde eden Rose Byrne, 4 Oscar adayı Ethan Hawke ve bu yıl “Cloverfield Paradoksu” filminde izlediğimiz Chris O'Dowd üstleniyor. Yıldız oyunculara filmde “Silicon Valley”nin Jian Yang’i Jimmy O. Yang, Megan Dodds, Ayoola SmartLily Newmark ve Azhy Robertson gibi isimler eşlik ediyor. Yönetmen koltuğu ise “Girls”, “Orange Is the New Black” ve “GLOW” dizilerinde yönetmenlik yapmış olan Jesse Peretz’e emanet.

    Nick Hornby’nin aynı isimli romanından uyarlanan filmin senaryosuna Phil Alden RobinsonEvgenia Peretz ve Tamara Jenkins imza atıyor: Annie (Rose Byrne) ve Duncan (Chris O'Dowd) uzun süredir birliktedir. Duncan, yıllardır gözlerden uzak rock sanatçısı Tucker Crowe’u (Ethan Hawke) takıntı haline getirmiştir. Tucker’ın 25 yıl önce kaydettiği bir akustik demo ortaya çıkınca rock yıldızının hayatı bir anda değişmeye başlar ve üstüne üstlük Annie ile de yolları kesişir.

    “Juliet, Naked” 17 Ağustos’ta Amerika’da gösterime girecek. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top