Hesabım
    Keegan-Michael Key “Dolemite Is My Name” Kadrosunda!

    Eddie Murphy’li “Dolemite Is My Name” oyuncu kadrosunu genişletiyor.

    Beyaz perdede izlemeye hasret kaldığımız Oscar adayı oyuncu Eddie Murphy’nin başrolünü üstlendiği biyografik drama “Dolemite Is My Name” kadrosuna önemli bir ismi kattı. “Key and Peele” ile gönüllerde taht kuran Emmy ödüllü Keegan-Michael Key filmin kadrosuna dahil oldu. Aktör filmde, “Dolemite” filminin senaryosuna imza atan oyun yazarı Jerry Jones'a hayat verecek.

    Çekimleri şu sıralarda Los Angeles’ta devam eden filmin oyuncu kadrosunda “Blade” serisi ile tanıdığımız Wesley Snipes, “Hot Tub Time Machine” filmlerinin yıldızı Craig Robinson, “Survivor's Remorse” dizisinde boy gösteren Mike Epps, “Unbreakable Kimmy Schmidt” ile 3 yıl üst üste Emmy’e aday gösterilen Tituss Burgess ve yakın zamanda “Empire” dizisinde izlediğimiz Da’Vine Joy Randolph yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise “Hustle & Flow”, “Kara Yılan İnliyor” ve “Footloose” yapımlarıyla tanınan Craig Brewer üstleniyor.

    “Dolemite Is My Name” 1970’lerde kaydettiği Dolemite komedi albümleri ve 1975 yapımı “Dolemite” filmi ile tanınan komedyen ve oyuncu Rudy Ray Moore’un hayatına odaklanıyor. Muhabbet tellalı ve kenar mahalle kahramanı bir karaktere hayat veren oyuncu “The Human Tornado”, “The Monkey Hu$tle” ve “Petey Wheatstraw” filmlerinde de aynı karakter olarak boy gösterdi. Sevilen komedyen 2008 yılında hayatını kaybetti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top