Hesabım
    “Men in Black” Kadrosuna “Jurassic World” Transferi!

    “Men in Black” spin-off filmi kadrosuna yeni isimler kattı.

    Prodüksiyonuna bu ay başlanacak olan yeni “Men in Black” filmi oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Filmin kadrosuna dahil olan son isimler “Jurassic World: Yıkılmış Krallık”ın kötü adamı Rafe Spall ve Les İkizleri olarak tanınan dans ikilisi Laurent Nicolas Bourgeois ve Larry Nicolas Bourgeois oldu.

    Merakla beklenen spin-off projesinin başrollerini Marvel Sinematik Evreni’nin Thor’u Chris Hemsworth ve "Thor: Ragnarok"un Valkyrie'si Tessa Thompson üstleniyor. Oscar adayı usta aktör Liam Neeson ve “Silicon Valley” dizisinde izlediğimiz Kumail Nanjiani’nin de kadrosunda yer aldığı film, “İtalyan İşi”,“Adalet Peşinde” ve “Hızlı ve Öfkeli 8” filmleri ile tanınan F. Gary Gray tarafından yönetiliyor. Filmin senaryosunda ise "Iron Man"in senaristleri Matt Holloway ve Art Marcum'un imzası bulunuyor.

    Serinin orijinalinde Tommy Lee Jones ve Will Smith tarafından canlandırılan Ajan K ve Ajan J'in maceralarını, bu kez yeni nesil ajanların üzerinden göreceğimiz yeniden uyarlamada Neeson da gizli departmanın başı olacak. Yeniden çekim kalabalık bir kadroya odaklanıp daha evrensel bir hikayeyi ele alacak. Henüz resmi bir isme sahip olmayan film ülkemizde 14 Haziran 2019’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top