Hesabım
    Emma Stone, Meryl Streep, Saoirse Ronan ve Timothee Chalamet'li "Küçük Kadınlar" Geliyor!

    Emma Stone, Meryl Streep, Saoirse Ronan ve Timothee Chalamet yeni nesil "Küçük Kadınlar" uyarlamasının kadrosunda!

    Emma Stone, Saoirse Ronan, Meryl Streep ve Timothee Chalamet "Küçük Kadınlar"da! Aşıklar Şehri ile ilk Oscar ödülünü alan güzel oyuncu Emma Stone, genç yaşına rağmen, son olarak Uğur Böceği ile olmak üzere 3 Oscar adaylığı bulunan Saoirse Ronan, yaşayan en büyük kadın oyuncu sayılan Meryl Streep ve Beni Adınla Çağır filmindeki performansı ile 22 yaşında Oscar adaylığı kazanan Timothee Chalamet yeni nesil "Küçük Kadınlar" uyarlamasında boy gösterecek.

    "Uğur Böceği" ile ilk yönetmenlik denemesini gerçekleştiren ve 5 Oscar adaylığı kazanarak 2017'ye damgasını vuran, kadın filmlerinin öne çıktığı bir dönemde bu yolu aydınlatan Greta Gerwig, filmin yönetmen koltuğunu üstlenen isim olacak. Louisa May Alcott'un unutulmaz romanından beyaz perdeye uyarlanacak olan film, klasik hikayeye sadık kalacak.

    Pek çok kez beyaz perdeye uyarlanan "Küçük Kadınlar", İç Savaş sonrası Amerika'da yaşamlarını sürdürmeye çalışan 4 kız kardeşin hikayesini anlatıyordu. 

    Çoğu okurun favori karakteri olan dik başlı Jo March'ı Ronan, Meg March'ı Stone, Marmee March'ı Streep, Amy March'ı Florence Pugh canlandırırken, Laurie Laurence'a ise Chalamet hayat verecek. Beth'i canlandıracak olan kadın oyuncu seçmeleri ise Stone ile yapılacak provaların ardından belirlenecek. Columbia Pictures'ın yapımını üstlendiği yeni uyarlamada senaryoyu da yönetmen Gerwig üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top