Hesabım
    "Avengers 4"ün İsmi Açığa mı Çıktı?

    "Avengers 4"ün resmi adı ortaya çıkmış olabilir!

    Avengers 4'ün adı açığa çıkmış olabilir, en azından kayıt dışı olarak. Marvel Sinematik Evreni'nin ünlü görüntü yönetmeni Trent Opaloch Marvel sızıntıları konusunda yeni nesil Hulk'ımız Mark Ruffalo ve sempatik Örümcek-Adam'ımız Tom Holland'tan geri kalmıyor. Kaptan Amerika: Kış AskeriKaptan Amerika: Kahramanların Savaşı ve son olarak Avengers: Infinity War'da (Avengers: Sonsuzluk Savaşı) görüntü yönetmenliğini üstlenen Marvel gediklisi, büyük bir sırrı istemeden açık etmiş olabilir.

    Şu ana dek filmden hep "Avengers 4" olarak bahsedildi, zira Marvel resmi ismini henüz açıklamamıştı. Ancak görüntü yönetmeni Opaloch'un kendi internet sitesinde durum böyle değil. Ünlü görüntü yönetmeni sitesinde yer alan filmografisinde ise Avengers: End Game ismini kullandı. Marvel'dan resmi açıklama gelmemesine rağmen pek çok Marvel hayran sitesinde bu isim dolaşıyordu. Ancak ilk kez filmin prodüksiyonuna bağlı birinden böyle bir ipucu geldi. Şüpheleri asıl artıran nokta ise, Opaloch'ın haberlerin yayılmaya başlamasıyla birlikte filmin ismini silip tekrar "Avengers 4" olarak listesine eklemesiydi. 

    Herkesin merakla beklediği "Avengers 4" (ya da Avengers: End Game) için heyecan büyük. Avengers: Infinity War'un yarattığı şoku henüz atlatamamışken, içimize su serpen haberlere sarılmak en mantıklısı. Doktor Strange'in devam halkası geleceği, Spider-Man: Far From Home'un çekimlerinin yakında başlayacağı haberlerini düşünmek bir nebze olsun biz Marvel severleri rahatlatabilir.

    "Avengers 4", Marvel'ın 3. Evre'sini sonlandıracak ve tahminen Spider-Man ile Captain Marvel'ın başını çektiği yeni bir evreyi başlatacak. Şu ana dek ön cephelerde gördüğümüz kahramanlarımıza veda ederken, yeni nesil Marvel süper kahramanları ile tanışacağız. Bakalım neler olacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top