Hesabım
    "Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz" Cher ile Renkleniyor!

    "Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz"dan Cher özel videosu yayınlandı.

    Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz'dan Cher videosu geldi. "Pop müziğin tanrıçası" olarak anılan Amerikalı şarkıcı, ilk filmde görmemiş olduğumuz, havalı büyükanne Ruby Sheridan olarak karşımıza çıkacak.

    Donna karakterinin geçmişiyle, onun kızı Sophie'nin hikayesini farklı zaman çizgileri üzerinden ortak bir paydada buluşturan devam halkasında, bu kez hamile olan Sophie annesinin geçmişini keşfediyor ve onun gençliğinin anılarını dinliyor. Bu süreçte büyükannesi ve aile dostları da ona eşlik ediyor.

    Merakla beklenen bol şarkılı devam halkasında Sophie'yi bir kez daha güzel oyuncu Amanda Seyfried canlandırırken, Donna'ya ise tekrar usta oyuncu Meryl Streep hayat veriyor. lk filmin yıldızlı kadrosunu oluşturan Julie Walters, Christine Baranski, Stellan Skarsgård, Pierce BrosnanColin FirthMeryl Streep ve Dominic Cooper geri dönen büyük isimlerden. Bu filmde onlara Cinderella ve Baby Driver'ın yıldızı Lily JamesAlexa DaviesJessica Keenan Wynn katılırken, Jeremy Irvine; Sam'in gençliğine, Josh Dylan; Bill'in gençliğine ve Hugh Skinner da Harry'nin gençliğine hayat veriyor. 

    "Imagine Me & You" ve "Now Is Good" filmlerinin yönetmeni Ol Parker'ın yönetmen koltuğuna oturduğu "Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz" ülkemizde 20 Temmuz 2018'de vizyondaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top