Hesabım
    Lucas Hedges’lı “Boy Erased”in Vizyon Tarihi Ödül Sezonuna Kaydı!

    LGBTİ dramasının oyuncu kadrosunda Russell Crowe, Nicole Kidman ve Joel Edgerton da yer alıyor.

    Yaşamın Kıyısında” filmindeki performansıyla çok konuşulan ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar’a aday gösterilen genç oyuncu Lucas Hedges’ın başrolünü üstlendiği LGBTİ draması “Boy Erased”in vizyon tarihi değişti. 28 Eylül’de vizyona girmesi beklenen film ödül sezonuna daha yakın bir tarih olan 2 Kasım’a ertelendi.

    Bol yıldızlı oyuncu kadrosunda Oscar ödüllü Russell Crowe ve Nicole Kidman, Emmy ve Tony ödüllü Cherry Jones, Grammy ödüllü Michael “Flea” Balzary, yönetmen Xavier DolanJoe Alwyn ve Troye Sivan gibi isimlere yer veren film, oyuncu Joel Edgerton tarafından yönetiliyor. 2015 yılında “Geçmişten Gelen / The Gift” filmi ile yönetmenliğin tadına bakan Altın Küre adayı oyuncu, aynı zamanda rol aldığı ve senaryosuna da imza attığı “Boy Erased” ile bir kez daha kamera arkasına geçiyor.

    “Boy Erased”i yeni vizyon tarihinde zorlu rakipler bekliyor. Rosamund Pike’lı “A Private War”, Luca Guadagnino imzalı “Suspiria” yeniden çevrimi, fantastik macera filmi “Fındıkkıran ve Dört Diyar” ve Freddie Mercury biyografisi “Bohemian Rhapsody” de aynı tarihte Amerika’da gösterime girecek.

    Filmin konusu ise şöyle: Jared küçük bir Amerikan kasabasında yaşayan genç bir delikanlıdır. Baptist bir papazın oğlu olan Jared ailesiyle çatışmaktadır. 19 yaşındaki genç delikanlı bir ültimatom ile karşı karşıya kalır. Ya bir eşcinsel dönüşüm terapisi programına katılacaktır ya da ailesi, arkadaşları ve inançları tarafından terk edilerek sürgüne gidecektir. Bu yolculuk, bir gencin kimliğinin her yönünü sorgulamaya zorlanırken kendini bulmak için verdiği mücadelenin gerçek hikayesidir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top