Hesabım
    "Top Gun 2" Rolü Miles Teller'a Gitti!

    "Top Gun 2"nin kapışılan rolünü Miles Teller kaptı.

    Tom Cruise'lu Top Gun 2'nin kapışılan rolü Miles Teller'a gitti. "Fantastik Dörtlü" ile yaşadığı hayal kırıklığını geride bırakan ve Whiplash ile başarılı bir performans ortaya koyan BAFTA ödülü adayı Miles Teller, Goose'un yetişkin oğlunu canlandıracak.

    1986 tarihli kült film "Top Gun"da Anthony Edwards'ın canlandırdığı Goose, Cruise'un hayat verdiği Amerika Birleşik Devletleri Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete "Maverick" Mitchell'ın yakın arkadaşıydı ve bir kazada hayatını kaybetmişti. O zamanlar küçük bir oğlu vardı. Miles, karakterin büyümüş halini canlandıracak.

    Yeni nesil X-Men'in Beast'i, Mad Max: Fury Road ile de hatırlanan Nicholas Hoult ve Scream Queens'in yıldızı Glen Powell'ın arasından sıyrılarak rolü almayı başaran Teller, ikonik karakterine geri dönen Tom Cruise ve Maverick'in rakibi olan Tom “Iceman” Kazansky rolünde bir kez daha boy gösterecek olan Val Kilmer ile başrolü paylaşacak.

    Devam halkası "Top Gun 2"ye dair gelen bilgiler henüz çok kısıtlı olsa da, filmin seyircilerinin, drone teknolojisi ve beşinci nesil savaş uçakları aracılığıyla eski moda savaş döneminin kapanışına tanıklık edeceği biliniyor.

    Bilim kurgu macera "Tron Efsanesi" ve Cruise ile birlikte çalıştığı bilim kurgu türündeki "Oblivion" filmleri ile bilim kurgu dalındaki yeteneğini kanıtlamış olan yönetmen Joseph Kosinski'nin yönetmen koltuğuna oturacağı "Top Gun 2" 12 Temmuz 2019'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top