Hesabım
    "Chucky" Kabusu Beyaz Perdeye Dönüyor!

    "Chucky" yeniden beyaz perdeye uyarlanıyor.

    90'lı yılların korkulu rüyalarından olan katil bebek Chucky geri dönüyor. 1988'de Çocuk Oyunu ile başlayan Chucky kabusu yeniden beyaz perdeye uyarlanıyor.

    MGM yapımında yeni bir Chucky filminin çekileceği duyuruldu. 2017 yapımı korku filmi Polaroid filminin kamera arkasına geçen Lars Klevberg'ün yönetmen koltuğuna oturacağı yeniden uyarlamanın senaryosunda Tyler Burton oturuyor. 2017 yılının hit filmlerinden O'nun yapımcıları David Katzenberg ve Seth Grahame-Smith'in yapımcılığını üstlendiği yeniden uyarlama Chucky'nin nasıl bir yol izleyeceği şu an için belirsizliğini koruyor. Filmin çekimleri Eylül ayında Vancouver'da başlayacak.

    30 yıllık beyaz perde macerası bir yandan da televizyon dizisi Child’s Play: The Series olarak namını sürdürüyor. 1988 yapımı ilk filmle iyi bir gişe elde eden ve çoğunlukla olumlu eleştiriler alan seri, devam halkaları geldikçe daha negatif eleştirilere hedef olmaya başlamıştı. Curse of Chucky ile tekrar eleştirmenlerin gönlünü kazanan serinin son devam halkası ise beyaz perdedense internete verilen Cult of Chucky olmuştu. Bakalım katil oyuncak bebek Chucky'nin yeni uyarlaması bu jenerasyonun korkulu rüyası mı olacak yoksa başarısız bir girişim olarak mı hatırlanacak?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top