Hesabım
    "Sicario 3"ü Kim Yönetecek?

    "Sicario 3"ün yönetmen arayışında yeni gelişmeler var.

    "Sicario 3"ten gelişmeler var. Sicario: Day of the Soldado gişelerde başarı elde etmeye devam ederken, serinin 3. devam  halkasına dair de yeni bilgiler gelmeye başladı. Gelen bilgi "Sicario 3"te kimin olacağından ziyade kimin olmayacağı hakkında...

    Şu sıralar sinemalarda seyircilerle buluşmaya devam eden Sicario: Day of the Soldado'nun yönetmeni Stefano Sollima devam halkasına dair açıklamalarda bulundu. Variety'e konuşan İtalyan yönetmen, Sicario evrenini bir seriden çok derleme olarak gördüğünü belirterek, bu sebeple de serinin her filminin başka bir yönetmenin elinden çıkması gerektiğini düşündüğünü açıkladı. Sollima, "Bu dizideki her filmin aynı evrende geçen bağımsız bir yapım olması gerekiyor. Sicario'nun yeni bir bölümünü izlemeyi çok isterdim, ama kendi tarzına sahip farklı bir yönetmen olmalı." dedi.

    Denis Villeneuve imzalı ilk film Sicario'nun ardından devam halkası çekmenin bile biraz arsızlık olduğunu düşündüğünü belirten İtalyan yönetmen, "İzleyicilerin bu kadar güzel bir filme niçin devam halkası çekildiğini merak ettiklerini biliyordum ama fikir çok orijinal geldi.Bir seri yapmıyorduk, bu daha çok bir destan gibiydi. Bu dünyayı farklı bakış açılarıyla araştırıyoruz." diye konuştu.

    İlk filmin başrolü Emily Blunt'ın devam halkasında olmaması seyircileri filmin kalitesi hakkında şüpheye düşürse de, gelen gişe rakamları endişeyi dağıtır nitelikte. Bakalım serinin 3. devam halkasında neler göreceğiz?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top