Hesabım
    Pierce Brosnan'lı "Spinning Man" Ne Zaman Vizyona Giriyor?

    Pierce Brosnan'lı psikolojik gerilim filmi "Spinning Man" vizyon tarihini aldı.

    Spinning Man filmi vizyon tarihini aldı. Başrollerine favori James Bond'larımızdan Pierce Brosnan, Oscar adayı Minnie Driver ve Altın Küre adayı oyuncu Guy Pearce'ı yerleştiren "Spinning Man", 27 Temmuz 2018'de seyircilerini sarmallarla dolu bir gizemi çözmeye davet ediyor.

    George Harrar'ın aynı isimli romanına dayanan "Spinning Man", Evan Birch'ün hikayesini anlatıyor. Sevgi dolu bir ailesi, iyi bir kariyeri ve prestijli bir kolejde sürdürdüğü profesörlük görevi olan Evan Birch'ün, kolejde çapkınlık yaptığı ve öğrencileriyle ilişki kurduğu da sır değildir. Çekiciliği sayesinde verdiği felsefe dersleri kalabalık geçerken, günün birinde Hannah isimli bir öğrencinin kaybolması her şeyi değiştirir. Evan'ın eşi Ellen, onun kampüste geçirdiği uzun saatlerle ilgili kuşkulanmaya başlarken, dedektif Malloy da kritik bir kanıtın ele geçirilmesiyle birlikte Evan'dan şüphelenmeye başlar. Hannah'nın kayboluşunda baş şüpheli haline gelen Evan'ın sorunları artık akademik düzeyde değil, ölüm-kalım düzeyinde olacaktır...

    Yönetmen koltuğunda İsveçli yönetmen Simon Kaijser'ın oturduğu gerilim dozu yüksek filmde çapkın profesörü Guy Pearce, Ellen Birch'ü Minnie Driver ve dedektif Malloy'u Pierce Brosnan canlandırıyor. Kadrosunda İsrailli oyuncu Odeya Rush, yeni nesil X-Men'in Storm'u Alexandra Shipp ve Freya Tingley'i de bulunduran filmin senaryosunda ise Matthew Aldrich imzası var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top