Hesabım
    Chris Evans'tan Kaptan Amerika'ya Doğum Günü Kutlaması!

    Chris Evans, kendisiyle özdeşleşen Kaptan Amerika karakterinin doğum gününü kutladı.

    Chris Evans sevilen karakteri Kaptan Amerika'nın doğum gününü unutmadı. Marvel Sinematik Evreni'nin şimdiye kadarki evrelerinde ön cephelerde yer alan ve Iron Man ile birlikte adeta Marvel'ın poster çocuğu olan Kaptan Amerika, dün itibariyle 100 yaşına bastı. Marvel çizgi romanlarının sevilen karakteri hayranlarının yanı sıra beyaz perdedeki temsilcisi tarafından da unutulmadı.

    Favori askerimizin Amerika Bağımsızlık Günü'nün yıldönümünde doğdunu biliyor muydunuz? Marvel'a göre Kaptan Amerika'nın doğum tarihi 4 Temmuz 1918. Chris Evans da hem Bağımsızlık Günü'nü kutladı hem de canlandırdığı karaktere doğum günü tebriklerini iletti.

    Yakışıklı oyuncunun paylaştığı gönderide; "Herkese mutlu 4 Temmuz'lar! Bu ülkeyi seviyorum ve bu kadar ilerlemiş olmamızla gurur duyuyorum. Bugün güvende olun! Ayrıca, çok iyi bir arkadaşıma da mutlu yıllar diliyorum. Duyduğuma göre 100 artık yeni 20 demek." dedi.

    Evans, Marvel Sinematik Evreni'nin 9 filminde ikonik süper kahramana hayat verdi. Kaptan Amerika serisinin yanı sıra Avengers serisinde de yer alan oyuncu, konuk oyuncu olarak Thor: The Dark WorldÖrümcek-Adam: Eve Dönüş ve Ant-Man'de de boy göstermişti. Ünlü oyuncuyu Kaptan Amerika zırhının içinde görmek isteyenler için "Avengers: Infinity War" sinemalarda dönmeye devam ediyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top