Hesabım
    Marvel vs DC Kapışmasına Damgasını Vuran Anket!

    "Marvel mı DC mi" sorusuna halktan cevap geldi.

    Marvel ve DC Comics her zaman birbirlerinin ezeli rakibi olmuştur. İki çizgi roman devinin süper kahramanları da, hayranları da farklıdır. İkisinin beyaz perde adımlarında da kazananlar ve kaybedenler vardır. İki çizgi roman devi, senelerdir birbirleriyle aynı yolda yürümeye devam etseler de, çizgi roman severler arasında hangisinin daha çok bilindiği ve sevildiği sorusu sık sık tartışma konusu olur. Bu konuda sonsuza uzayan sözlü tartışmaları sonlandırmak artık mümkün!

    signs.com tarafından gerçekleştirilen bir anket, hangi kahramanların logolarının daha akılda kalıcı olduğunu araştırmak için dev bir anket hazırladı. 1000'den fazla kişinin katılımıyla gerçekleşen ankette, DC Comics ve Marvel süper kahramanları karşılaştırıldı. En çok hangilerinin logolarının tanındığına bakarak da ortaya bir oran çıktı. Sonuçlar sizi şaşırtabilir!

    Batman ve Superman, elbette ki en başta geldi. Logoları herkes tarafından hemen tanındı. Ancak mutlaka tanınır diye düşünebileceğiniz kimi karakterler ise geri planda kaldı. İşte o araştırma;

    signs.com

    Sonuç olarak Marvel kazanmış oldu!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top