Hesabım
    “Hızlı ve Öfkeli” Spin-off Filminin Kötü Adamı Idris Elba Olacak!

    Spin-off projesi “Hobbs and Shaw” kötü adamını buldu.

    Tüm dünyada beş milyar doların üstünde gişe hasılatı elde eden “Hızlı ve Öfkeli” serisinin spin-off projesinden haberler gelmeye devam ediyor. “Hobbs and Shaw” ismini taşıyacak filmin kötü adamı için Altın Küre ödüllü aktör Idris Elba ile anlaşılmak üzere olduğu öğrenildi.

    “Hızlı ve Öfkeli” serisinden tanıdığımız Luke Hobbs ve Deckard Shaw karakterlerine odaklanacak filmin başrollerini Dwayne Johnson ve Jason Statham ikilisi üstleniyor. “The Crown” dizisinin güzel yıldızı Vanessa Kirby ise filmde Deckard Shaw’un kız kardeşi olan bir MI-5 ajanına hayat veriyor. “John Wick”, “Sarışın Bomba” ve “Deadpool 2” filmlerinden tanıdığımız David Leitch yönetmen koltuğunu üstlenirken, senaryo serinin birçok filminde imzası bulunan senarist Chris Morgan tarafından yazılıyor. Serinin hayranlarının merakla beklediği “Hobbs and Shaw” ülkemizde 2 Ağustos 2019’da vizyona girecek.

    Luther” dizisinin Altın Küre ödüllü başrolü Idris Elba, Marvel Sinematik Evreni’nde hayat verdiği Heimdall karakteri ve 2017 yapımı “Kara Kule” ile hatırlansa da, kötü adamlığa hiç de yabancı değil. Başarılı oyuncunun kötü karakter olarak boy gösterdiği yapımlar arasında “No Good Deed”, “The Losers”, “Star Trek Sonsuzluk” ve “Orman Çocuğu” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top