Hesabım
    Kate Winslet ve Diane Keaton "Blackbird"te Bir Araya Geliyor!

    Kate Winslet ve Diane Keaton "Blackbird"te anne-kızı canlandıracak.

    Kate Winslet ve Diane Keaton, "Blackbird" filminde bir araya geliyor. Oscar başta olmak üzere aynı zamanda BAFTA, SAG, Emmy, Grammy ve Altın Küre sahibi, 42 yaşındaki güzel oyuncu Kate Winslet ve 48 yıllık sinema hayatına 67 proje ve 1 Oscar da dahil olmak üzere 32 ödül sığdırmayı başarmış olan usta oyuncu Diane Keaton, "Blackbird" filminde bir anne-kızı canlandıracaklar.

    Daniel Craig başrollü Dayanılmaz Aşk, Ben Affleck'li Çarpışma ve Julia Roberts ile Hugh Grant'in başrollerini paylaştığı sevilen aşk filmi Aşk Engel Tanımaz gibi filmlerinden tanıdığımız BAFTA ödüllü Roger Michell'ın yönetmen koltuğunu üstleneceği "Blackbird"ün çekimleri Eylül ayında İngiltere'de start verecek. Ancak filmin hikayesi Amerika'da geçecek.

    Filme dair henüz bir bilgi gelmedi. Usta oyuncuların karakterlerine dair de henüz bir açıklama mevcut değil. Filme dair bildiğimiz tek detay, filmin bir aile dramı mahsülü olacağı... Yönetmenin özellikle seçtiği iki başarılı kadın oyuncuyu başrolüne yerleştirecek olan yapım bakalım nasıl bir hikayeyi temel alacak?

    Haberin tamamını okumak için Daily Mail'a buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top