Hesabım
    "Spider-Man 2"de Bu Karakter Olmayacak!

    "Spider-Man 2"nin kadrosuna dair yeni bir açıklama geldi.

    Örümcek-Adam 2'nin kadrosunda Doktor Strange olmayacak. İsmi "Spider-Man: Far From Home" olarak açıklanan devam halkasında Marvel'ın ünlü büyücüsünün boy göstereceği iddiaları Marvel patronu Kevin Feige tarafından reddedildi. /Film'e açıklamalarda bulunan Feige, konuya dair gelen soruya dürüstçe cevap verdi. "Hayır. Bu konuda gizemli davranabilirdim ama hayır. İnsanların heyecanlanmasını istemiyorum. Yine de Benedict Cumberbatch ve Tom Holland birlikte çalışmış olmaktan memnun oldular." dedi.

    Örümcek-Adam: Eve Dönüş Marvel evreninin gişeleri kasıp kavurmuş olan alametifarikalarından biri. 334 milyonu Amerika’dan olmak üzere tüm dünyada 880 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek Marvel Sinematik Evreni’nin en çok kazanan 7. filmi olan "Örümcek-Adam: Eve Dönüş", Örümcek-Adam'ın beyaz perde haklarının Marvel tarafından satın alınması ile gerçekleşebilmişti. Beyaz perdede şimdiye kadar gördüğümüz Örümcek-Adam filmlerinden çok daha neşeli ve çizgi romanlara çok daha uygun bir ton izleyen serinin başrolü ise, ilk olarak Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde karaktere hayat veren İngiliz oyuncu Tom Holland olmuştu.

    Marvel Sinematik Evreni'ndeki kendi solo serisinin yanı sıra, Avengers serisinde de boy gösteren Örümcek-Adam'ın Holland başrollü yeni macerasında, Michelle Jones olarak Zendaya, May Hala olarak Marisa Tomei, Ned olarak Jacob Batalon ve ilk filmin kötüsü Vulture olarak Michael Keaton oyuncu kadrosuna geri dönüyor. Filmin ilüzyonlarıyla kapsamlı suç planlarını gerçekleştirebilen kötü adamı Mysterio'ya ise başarılı oyuncu Jake Gyllenhaal hayat verecek.

    İlk filmin yönetmeni Jon Watts’ın tekrar yönetmen koltuğuna geçtiği film, Chris McKenna ve Erik Sommers ikilisi tarafından yazılıyor. “Spider-Man: Far From Home”un ülkemizdeki vizyon tarihi 5 Temmuz 2019.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top