Hesabım
    Merak Uyandıran “An Interview with God”ın Yeni Posteri Karşınızda!

    Filmin başrollerini Brenton Thwaites ve David Strathairn ikilisi üstleniyor.

    “Tanrı ile röportaj yapsaydınız ne sorardınız?” sorusuna cevap arayan “An Interview with God” filminden yeni bir poster yayınlandı.         

    Filmin oyuncu kadrosunda geçtiğimiz sene “Karayip Korsanları Salazar’ın İntikamı”nda izlediğimiz Brenton Thwaites, Oscar ve Altın Küre adayı David Strathairn, “Jane the Virgin” dizisi ile tanınan Yael Grobglas, Charlbi Dean Kriek, Hill HarperBobby Di Cicco ve Meagan Kimberly Smith yer alıyor. “Little Vegas” ve “Men of War” filmleri ile tanınan Perry Lang yönetmen koltuğuna geçerken, senaryo Ken Aguado tarafından yazılıyor.

    Paul Asher (Brenton Thwaites) gelecek vadeden bir gazetecidir. Afganistan’daki savaşta savaş muhabiri olarak görev yaptıktan sonra eve dönen Paul’un hayatı altüst olmaya başlar. Evliliğinde işler yolunda gitmez ve henüz anlam veremediği kişisel bir kriz yakasındadır. Daha da kötüsü, Afganistan’dan bir asker arkadaşı eve döndüğünde sorunlar yaşamaya başlar ve Paul çaresizce ona yardım etmeye çalışır. Ancak Paul’un hayatı, karşı koyamayacağı bir röportaj teklifiyle değişir. Gazeteciden Tanrı olduğunu iddia eden biriyle röportaj yapması istenir.

    “An Interview with God” 20 Ağustos’ta Amerika’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top