Hesabım
    “Star Wars: Episode IX” İçin Keri Russell’ın Adı Geçiyor!

    “The Americans” ile tanınan Keri Russell filmde rol alabilir.

    Merakla beklenen yeni Star Wars macerası “Star Wars: Episode IX” kadrosunu şekillendirmeye başladı. “The Americans” dizisinin yıldızı Altın Küre ödüllü aktris Keri Russell filmde rol almak için görüşmelere başladı. Güzel oyuncunun hangi karaktere hayat vereceği bilinmiyor.

    Daisy Ridley, John BoyegaOscar Isaac ve Adam Driver gibi isimlerin devam halkasında kadroya geri dönmesi beklenirken, Oscar ödüllü oyuncu Lupita Nyong'o’nun da filmde boy gösterebileceği söyleniyor. 2015 yapımı “Star Wars: Güç Uyanıyor” ile serinin hayranlarının beğenisini kazanan 2 Emmy ödüllü J.J. Abrams yönetmen koltuğuna oturuyor. Hikaye detayları henüz bilinmeyen filmin senaryosu ise yönetmen Abrams, Chris TerrioDerek Connolly ve Colin Trevorrow tarafından yazılıyor.

    Başrolünü üstlendiği “Felicity” dizisi ile 1999 yılında Altın Küre Ödülü’ne layık görülen Keri Russell’ın “The Americans” ile de Altın Küre ve 2 Emmy adaylığı bulunuyor. “The Americans” dizisi, “Görevimiz Tehlike 3” ve “Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti” gibi yapımlarda tehlikeleri sahnelerin altından başarıyla kalkan aktris, “Star Wars”un getireceği zorluklara karşı hazırlıklı.

    “Star Wars: Episode IX” ülkemizde 20 Aralık 2019’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top