Hesabım
    Amerikan Yönetmenler Birliği’nden İstisnai “Fındıkkıran ve Dört Diyar” Kararı!

    "Fındıkkıran ve Dört Diyar"ın yönetmenleriyle ilgili gelişme var.

    Amerikan Yönetmenler Birliği, fantastik macera filmi “Fındıkkıran ve Dört Diyar” için istisnai bir karar aldı. Normal koşullarda yalnızca tek bir yönetmenin isminin filmde görünmesine izin veren birlik, bu film için iki yönetmene izin verecek. Filmin jeneriğinde hem Lasse Hallström hem de Joe Johnston'ın isimleri yer alacak.

    Projenin başına ilk olarak “Gilbert'in Hayalleri” ve “Tanrı’nın Eseri Şeytanın Parçası” filmleriyle tanınan Lasse Hallstrom getirildi. Geçtiğimiz yılın Aralık ayında film için yeniden çekimler yapılması gerekti ancak yönetmenin takvimi müsait değildi. Görsel efekt geçmişi olan Joe Johnston yeniden çekimler için projeye dahil oldu ve tam 32 gün boyunca film üzerinde çalıştı. Filmin jeneriğinde Lasse Hallstrom ilk sırada, Joe Johnston ise ikinci sırada yazılacak.

    Başrolünü “Yıldızlararası”ndan hatırladığımız Mackenzie Foy’a emanet eden filmin oyuncu kadrosunda 2 Oscar adayı güzel yıldız Keira Knightley, usta oyuncu Morgan Freeman, Oscar ödülü Helen Mirren, Matthew Macfadyen, Miranda HartEllie Bamber ve Jack Whitehall gibi isimler yer alıyor. “Fındıkkıran ve Dört Diyar” 2 Kasım’da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • "The Nutcracker and the Four Realms"tan Büyülü Fragman!
    • "Fındıkkıran ve Dört Diyar" Posteri ile Maceraya Hazırlanın!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top