Hesabım
    Bol Yıldızlı “Patient Zero” Vizyonu Es Geçiyor!

    Filmin oyuncu kadrosunda Natalie Dormer, Matt Smith ve Stanley Tucci yer alıyor.

    Yıldız isimlerle kurulu oyuncu kadrosuyla dikkat çeken zombi temalı korku filmi “Patient Zero” vizyonu es geçiyor. Prodüksiyonu 2015 yılında tamamlanan ancak vizyon tarihi defalarca ertelenen filmin sinemalara uğramadan 23 Ekim’de Blu-ray ve DVD olarak piyasaya sürüleceği açıklandı.

    Filmin başrolünü “Doctor Who” dizisinin 11. Doktor’u olarak tanıdığımız Matt Smith üsleniyor. Yıldız oyuncuya filmde Oscar adaylığı bulunan Stanley Tucci, “Game of Thrones”un Margaery Tyrell’i Natalie Dormer ve Samwell Tarly’si John Bradley, “Taken” dizisinin başrolü Clive StandenAgyness Deyn ve Colin McFarlane gibi isimler eşlik ediyor. Yönetmen koltuğuna Stefan Ruzowitzky’nin geçtiği film Mike Le tarafından yazılıyor.

    Dünya çapında eşi benzeri görülmemiş bir salgın aniden patlak verir. Çok hızlı biçimde yayılan bu salgın insan nüfusunun çok büyük bir bölümünü hızlıca etkileyerek onları bir çeşit vahşi zombiye dönüştürür. Hastalanmış bu insanların dilleri de artık geri kalan normal insanlardan farklıdır. Tüm bu kaosun ortasında, bir adam Tanrı vergisi bir yetenek ile bu yeni dili konuşmaya ve zombilerle iletişim kurmaya başlar. Salgından etkilenmeden hayatta kalmayı başaran bir grup insan ile hastalağın tedavisini aramaya girişir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top