Hesabım
    Edgar Wright ve Simon Pegg Tekrar Bir Araya Gelecek!

    Sevilen ikilinin yeniden bir araya gelecek ancak proje belli değil.

    Geçmişte birçok projede birlikte çalışan yönetmen Edgar Wright ve oyuncu Simon Pegg’in birbirleriyle işi henüz bitmedi. 2013 yapımı “The World’s End” filminden bu yana uzak kalan ikili, Pegg’e göre tekrar bir araya gelecek.

    Coming Soon sitesine konuşan Simon Pegg, bir süredir Edgar Wright ile birlikte çalışmamalarının sebebinin takvim uyuşmazlığı olduğunu söylüyor:

    Evet, birlikte çalışacağız. Şimdiye kadar bunun olmamasının tek sebebi zamanlama. Ben, Edgar ve Nick (Frost) meslektaş değiliz, biz arkadaşız. Uzun bir geçmişimiz var ve ilişkimiz işlerimizi aşıyor. Ne zaman birlikte uzun süre vakit geçirirsek işte o zaman tekrar bir film yaparız. Farklı sorumluluklarımız var, yalnızca yazacak vakit bulmalı ve işe girişmeliyiz. Ben ve Edgar sürekli konuşuyoruz ve ne zaman bir araya gelsek hemen beyin fırtınası yapıyoruz. Geliştirmek istediğimiz belli fikirler var. Birlikte çalışacağımız kesin, yalnızca ne zaman olacağı belli değil.

    İkili daha önce “Zombilerin Şafağı”, “Sıkı Aynasızlar” ve “The World’s End” filmlerinden oluşan Cornetto Üçlemesi’nde bir araya geldi. Buna ek olarak, 1999–2001 yılları arasında yayınlanan “Spaced” dizisinin başrolünü ve senaristliğini Simon Pegg üstlendi, yönetmen koltuğuna ise Edgar Wright geçti. Sevilen ikili George A. Romero imzalı “Ölüler Ülkesi”nde de birlikte rol aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top