Hesabım
    "Creed 2" Posterinde Rocky Balboa Geri Dönüyor!

    "Creed 2"den gelen yeni posterde efsanevi Rocky Balboa'yı görüyoruz.

    Creed 2'den gelen posterde Sylvester Stallone ile Rocky Balboa hasreti bitiyor. Stallone'un 72. doğumgünü şerefine, devam halkasının yapımını üstlenen MGM ve Warner Bros. Pictures, Rocky Balboa'dan karakter posteri yayınladı. Geçmişten kaçılamayacağının altını çizen devam halkasında Rocky Balboa bir kez daha antrenörlük görevine soyunuyor.

    MGM & Warner Bros. Pictures

    Genç boksör Adonis Creed'in hayatı sürekli olarak bir denge sağlama mücadelesi halindedir. Bir sonraki büyük dövüşü için aldığı eğitim ve kişisel yükümlülüklerinin arasında denge sağlamaya çalışan Adonis, çok yakında ailesinin geçmişiyle bağları olan bir rakiple karşı karşıya gelecektir. Bu süreçte akıl hocası ve antrenörü olan Rocky her zaman onun yanındadır. Rocky ve Adonis ortak miraslarıyla yüzleşecek, savaşmaya değecek olan şeyleri sorgulayacak ve hiçbir şeyin ailenden daha önemli olmadığını keşfedeceklerdir...

    Genç boksör Adonis Creed'i bir kez daha bu yılın hit filmlerinden Black Panther'ın kötü adamı performansıyla MTV Ödülleri'nde heykelciğe uzanan Michael B. Jordan canlandırırken, Rocky evreninin ikonik kötü adamı Rus boksör Ivan Drago da bir kez daha Dolph Lundgren ile hayat bulacak. Drago'nun oğlu Vitor'u ise Romen boksör Florian “Big Nasty” Munteanu'nun canlandıracağı filmde Adonis'in aşık olduğu Bianca rolünde "Thor: Ragnarok" ile yıldızı parlayan, "Yok Oluş"ta da boy gösteren Tessa Thompson da yer alıyor.

    Bu kez yönetmen koltuğuna Steven Caple Jr.'ın oturacağı devam halkası "Creed 2" 11 Ocak'ta ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top