Hesabım
    Margot Robbie'nin Harley Quinn'i ile "Birds of Prey"in Çekimleri Ocak Ayında Başlıyor!

    Margot Robbie'nin Harley Quinn'i başta olmak üzere çizgi roman evreninin kadınlarını derleyen "Birds of Prey"in prodüksiyon tarihi belli oldu.

    Margot Robbie'nin Harley Quinn'i Birds of Prey ile beyaz perdeye geri dönüyor. Üstelik bu kez erkeklerin arasındaki bir güzel olarak değil, bir kız grubuyla geliyor! Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin göz bebeği Harley Quinn'i DC Comics evreninin farklı kadın kahramanları ile bir araya getirecek olan "Birds of Prey"in çekimleri önümüzdeki Ocak ayında başlıyor. Müjdeli haber Oscar adayı güzel yıldızdan geldi.

    Flickering Myth'e konuşan güzel yıldız Robbie, filmin çekimlerinin önümüzdeki Ocak ayında başlayacağını ve diğer süper kahraman filmlerinden daha düşük bütçeli bir iş olacağını açıkladı. Fandom'a yaptığı açıklamada Harley Quinn karakterinin neden solo bir filmi olmadığını açıklayan Margot Robbie, "Benzersiz, karmaşık, karanlık, eğlenceli ve heyecan verici olan pek çok keşfedilmemiş DC kadın karakter var, üstelik sadece süper güçleri açısından değil. Beni en çok heyecanlandıranların süper güçleri yok ancak müthiş hikayeleri var ve hepsi de Harley ile dünyada yer alarak bu harika dinamiği yaratabilir. Örneğin tüm kız arkadaşlarım ile kocaman bir kız çetesiyiz ama hepimiz aynı kişi değiliz, herkes çok farklı. Neden bu kadın ekip ruhunu filmlerde daha çok görmeyelim ki?" dedi.

    Bir süper kahraman filmini yönetecek olan ilk Asyalı kadın yönetmen Cathy Yan'ın yönetmenliğini yapacağı "Birds of Prey"de Quinn hariç hangi karakterleri göreceğimiz şu an için belirsizliğini koruyor. Christina Hodson'ın senaryosunu üstleneceği "Birds of Prey", çizgi romanlarda farklı gruplara dönüşmüş ve içinde Oracle/Batgirl, Black Canary, Huntress, Catwoman, Hawkgirl, Power Girl, Poison Ivy, Vixen ve Katana farklı DC kadın kahramanları bulundurmuştu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top