Hesabım
    Emma Stone ve Rachel Weisz'li "The Favourite"tan İlk Fragman!

    Emma Stone ve Rachel Weisz'li tarih filmi "The Favourite"tan ilk fragman yayınlandı.

    Emma Stone'lu The Favourite'dan beklenen fragman geldi. Broadchurch ve The Crown dizilerinden tanıdığımız Altın Küre ödüllü Olivia ColmanAşıklar Şehri filmindeki performansı ile geçtiğimiz yıl Oscar ödülüne layık görülen Emma Stone ve güzel oyuncu Rachel Weisz'i kadrosunda birleştiren film, Stuart Hanedanı'nın son temsilcisi Kraliçe Anne döneminde perde arkasında yaşanan politik eylemleri konu ediniyor.

    Köpek DişiThe Lobster ve Kutsal Geyiğin Ölümü gibi etkileyici ve distopik yapımlara imza atan Oscar adayı Yunan yönetmen Yorgos Lanthimos'un bu kez daha yumuşak bir çizgi izlediği filmin senaryosunda ise ilk senaryosuna imza atan Deborah Davis yer alıyor.

    18. yüzyılın başlarında İngiltere, Fransızlarla savaş halindedir. Yine de, ördek yarışları ve ananas ziyafetleri yükselişe geçmektedir. Sağlığı zayıf olan Kraliçe Anne ülkenin tahtında otururken, yakın arkadaşı olan Leydi Sarah da bir yandan kraliçenin bozulan sağlığı ve değişken mizacıyla ilgilenmekte, bir yandan da onun yerine ülkeyi yönetmektedir. Yeni gelen hizmetçi Abigail, etkileyici ile kendini Leydi Sarah'ya sevdirir. Sarah Abigail'i kanatlarının altına aldığında, Abigail de aristokratik köklerine dönme şansı bulur. Savaşın siyaseti Sarah için oldukça zaman alıcı hale geldikçe, Abigail kraliçenin arkadaşı olma görevini üstlenir. Onların övgüye değer dostlukları, Abigail'e emellerini gerçekleştirme şansı verir. Abigail artık  hiçbir kadın, erkek ya da politik hamlenin yoluna çıkmasına izin vermeyecektir...

    Emma Stone'un Abigail'e, Rachel Weisz'in Leydi Sarah'ya ve Olivia Colman'ın da Kraliçe Anne'e hayat verdiği dönem filminde Nicholas Hoult, Joe AlwynJenny Rainsford ve Mark Gatiss de yer alıyor.

    "The Favourite" 23 Kasım'da Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top