Hesabım
    Matt Dillon’lı “Running for Grace” Fragmanı ile Aşka Yelken Açıyoruz!

    Romantik drama “Running for Grace”ten fragman geldi.

    Oyuncu kadrosunda Oscar ve Altın Küre adayı başarılı aktör Matt Dillon’ın yer aldığı romantik drama filmi “Running for Grace”in ilk fragmanı yayınlandı.

    Filmin başrollerini “6 Süper Kahraman” animasyonunda Hiro karakterine sesiyle hayat veren 22 yaşındaki genç yıldız Ryan Potter ve ilk defa uzun metrajlı bir filmde oynayan Olivia Ritchie üstleniyor. İkiliye filmde ödüllü oyuncu Matt Dillon, “Person of Interest” dizisinin başrolü Jim CaviezelJuliet Mills ve Nick Boraine gibi isimler eşlik ediyor. Yönetmen koltuğuna ise “To End All Wars” ve “Karanlık Yükseliyor” filmleri ile tanınan David L. Cunningham geçiyor.

    1920’lerin Hawaii’sinde geçen “Running for Grace”, yasak aşkın peşinde ırk ve sınıf sınırlarını aşan bir büyüme hikayesi anlatıyor. Hawaii’deki küçük bir köye doktor (Matt Dillon) olarak atanan bir adam yetim bir çocuğu (Ryan Potter) yanına alır. Şimşek gibi koşan çocuk, doktorun ilaçlarını kahve işçilerine götürmeye başlar. Getir götür işlerinden birinde kahve tarlasının sahibinin kızı (Olivia Ritchie) ile tanışır ve ikili arasında yıllarca sürecek bir yasak aşk başlar.

    “Running for Grace” Amerika’da 17 Ağustos’ta gösterime girecek. Ülkemiz için bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top