Hesabım
    Jeremy Renner ve Jamie Foxx Yeni “Spawn” Uyarlamasında Buluşuyor!

    Jeremy Renner çizgi roman uyarlaması “Spawn”un kadrosuna katıldı.

    Sevilen çizgi roman karakteri “Spawn”un yeni beyaz perde uyarlaması oyuncu kadrosunu şekillendirmeye başladı. Oscar ödüllü oyuncu Jamie Foxx’un başrolünü üstlendiği filme, 2 Oscar adaylığı bulunan Marvel’ın Hawkeye’ı Jeremy Renner dahil oldu.

    “Spawn”, Al Simmons isimli gizli operasyonlarda görev alan bir adam üzerinden ilerliyor. İhanete uğrayan ve öldürülen Al’ın ruhu, öldürdüğü tüm masum insanlara karşılık cehenneme gönderilir. Şeytan ile bir anlaşma yaparak eşini tekrar görmek için Dünya’ya geri dönen Al’ı kötü bir sürpriz bekliyordur. Ölümünün üzerinden beş yıl geçmiştir ve eşi hayatına devam etmiştir. Görünüşü eskisi gibi olmayan ve artık süper güçlere sahip olan Al, Cennet ile Cehennem arasındaki savaşın ortasında kalmıştır. Jeremy Renner filmde Twitch Williams karakterine hayat verecek. Etrafı yozlaşmış polislerle çevrili olan karakter bir süre sonra Spawn ile birlikte çalışmaya başlayacak.

    Çizgi romanın yaratıcısı Todd McFarlane filmin yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını üstleniyor. Prodüksiyonuna önümüzdeki sonbahar aylarında başlanması beklenen filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    Başarılı oyuncu Jeremy Renner’ı yakın zamanda bol yıldızlı “Yakalandın!” filminde izleme şansı elde ettik. Aktörün gelecek projeleri arasında “Arctic Justice” animasyonu ve merakla beklenen “Avengers 4” bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top