Hesabım
    "Ant-Man ve Wasp" Box Office Zirvesine Yerleşti!

    "Ant-Man ve Wasp" yerli box office listesinin lideri oldu.

    Türkiye gişe verilerine göre 6-8 Temmuz hafta sonunda box office listesinde zirve değişikliği var. Zirvenin taze sahibi "Ant-Man ve Wasp" olurken, geçtiğimiz hafta sonunda listede 4 yeni film yer buldu.

    Listenin bu haftaki galibi Marvel'ın yeni alametifarikası Ant-Man ve Wasp oldu. Cep boy süper kahramanlarımızı bir kez daha beyaz perdeye taşıyan devam halkası açılışını 145.812 seyirci ile gerçekleştirdi. Listenin 2. sırasındaki film geçtiğimiz haftanın gişe lideri, soyu tükenmiş dev kertenkeleleri şehre getiren Jurassic World: Yıkılmış Krallık oldu. Steven Spielberg'ün imzasını taşıyan 1993 yapımı Jurassic Park'tan beri gelişen ve bugünlere gelen serinin yeni devam halkası ülkemizdeki 5. hafta sonu kapanışını 29.312 seyirci ile yaptı. Listenin 3. sırasındaki film vizyonun aksiyon filmleri arasından geldi. Sylvester Stallone'u bir kez daha başrole yerleştiren devam halkası Kaçış Planı 2: Hades, 2. hafta sonu kapanışını 20.781 seyirci ile yaptı. 

    Listenin 4. sırasında ise yerli bir korku filmi yer buldu. Gişede başarı elde eden yerli korku serisinin yeni devam halkası Üç Harfliler: Beddua, gişedeki 4. hafta sonu kapanışını 16.276 seyirci ile yaptı. Listenin tam ortasında bir kadın komedisi yer alıyor. Geniş çaplı bir soygun macerasını kadınların eline emanet eden spin-off projesi Ocean's 8, zengin kadrosunu boşa çıkarmadı ve 4. hafta sonu kapanışını 15.252 seyirci ile yaptı. Lİstenin yarılanmasıyla birlikte taze yapımlar ağırlık kazanıyor. Yerli korku filmi Karantina XII ise listenin ikinci yarısını açan film oldu. İlginç konusuyla merak uyandran yerli korku filmi açılışını 13.058 seyirci ile gerçekleştirdi. Listenin 7. sırasında ise Almanya yapımı animasyon filmi Kaptan Dandun yer buldu. Eğleceli animasyon macera ilk haftasında 11.063 seyirciye ulaştı.

    Listenin son 3'ünü de vizyonun tazelerinden biri açtı. Martin Freeman'lı korku filmi Hayalet Hikayeleri açılışını 10.436 seyirci ile yaptı. Listenin 9. sırasında yer alan film de vizyonun komedi filmlerinden biri oldu. Amerikan komedisi Yakalandın! 2. hafta sonu kapanışında 10.151 seyirci tarafından izlendi. Listenin son sırasını Marvel'ın sarkastik anti kahramanı Deadpool açtı. Merakla beklenen devam halkasıyla vizyona bomba gibi düşen Deadpool 2, 8. hafta sonu kapanışını 6.813 seyirci ile yaptı.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top