Hesabım
    Chris Hemsworth'lü "Men in Black" Uyarlamasından İlk Set Kareleri!

    Chris Hemsworth'lü "Men in Black" uyarlamasının çekimleri başladı, ilk set kareleri geldi.

    Chris Hemsworth'lü Men in Black'in çekimleri başladı, ilk set kareleri geldi. Marvel Sinematik Evreni’nin Thor’u Chris Hemsworth'e başrolde yakışıklı oyuncunun Thor: Ragnarok'ta Valkyrie karakterini canlandıran rol arkadaşı Tessa Thompson eşlik ediyor.

    PA IMAGES

    Oscar adayı usta aktör Liam Neeson ve Silicon Valley dizisinde izlediğimiz Kumail NanjianiJurassic World: Yıkılmış Krallık'ın kötü adamı Rafe Spall ve Les İkizleri olarak tanınan dans ikilisi Laurent Nicolas Bourgeois ve Larry Nicolas Bourgeois'nın da kadrosunda yer aldığı film, serinin orijinalinde Tommy Lee Jones ve Will Smith tarafından canlandırılan Ajan K ve Ajan J'in maceralarını, bu kez yeni nesil ajanların üzerinden aktaracak.

    İtalyan İşi, Straight Outta Compton ve Hızlı ve Öfkeli 8 filmleri ile tanınan F. Gary Gray'in yönetmen koltuğuna oturduğu yeniden uyarlama, kalabalık bir kadroya odaklanıp daha evrensel bir hikayeyi ele alacak.Filmin senaryosunda ise "Iron Man"in senaristleri Matt Holloway ve Art Marcum'un imzası bulunuyor.

    PA IMAGES

    1997 yılında başlayan, sevilen bilim kurgu ve aksiyon serisi henüz resmi bir isme sahip değil. Londra'da geçecek olan spin-off film ülkemizde 14 Haziran 2019’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top