Hesabım
    "John Wick 3: Parabellum"a Dair Keanu Reeves'ten Açıklama!

    Keanu Reeves "John Wick 3: Parabellum"un ismi hakkında açıklama yaptı.

    John Wick 3: Parabellum'un ismine dair açıklama Keanu Reeves'ten geldi. Filmler henüz çekim aşamasındayken sık sık geçici bir isme sahiptir, bu sebeple serinin 3. devam halkasının adının da değişeceği düşünülmüştü. John Wick 2’nin geçici ismi Mızrak’tı (Spear), yeni filmimizin geçici ismi ise Alfa Polisi’ydi (Alpha Cop). Ancak filmin resmi ismi "John Wick 3: Parabellum" olarak açıklandığında pek çok kişi için kafa karışıklığı olmuştu. Filmin isim seçimine dair Keanu Reeves'ten gelen açıklama, hem ismin kökenini aydınlatıyor hem de filmin temasına dair ipuçları barındırıyor.

    ComingSoon.net'e konuşan Keanu Reeves, filmin resmi adını doğrularken kelime kökeni hakkında da açıklama yaptı. Kelimenin "Barış isteyen, savaşa hazır olmalıdır" anlamına gelen Latince deyiş 'Si vis pacem, para bellum'dan geldiğini belirten oyuncu, son iki kelimenin alınarak "Savaşa hazırlan" bölümünün kullanıldığını açıkladı.

    Devam halkasında duygu yüklü bölümlerin de olacağını açıklayan oyuncu, seriye yeni katılan Halle Berry'nin rolüne dair de açıklamalarda bulundu. "John Wick hayatı için savaşıyor ve Halle Berry'nin karakterinin onun için bazı bilgilere sahip olduğunu düşünüyor" diyen oyuncu, "İkisinin ortak bir geçmişleri ve her şeyi kontrol eden High Table ile karşılaşıyorlar" diye açıkladı.

    İlk filmin yardımcı yönetmeni ve ikinci filmin yönetmeni Chad Stahelski yeni filmde de yönetmenlik koltuğuna geçecek. İlk iki filmin senaristi Derek Kolstad da yine senaryoya imza atacak. Ian McShane’in hayat verdiği Continental Oteli’nin sahibi Winston, otel misafirlerini karşılayan Charon (Lance Reddick), tetikçi Cassian (Common), Bowery’nin Kralı (Laurence Fishburne) ve dilsiz tetikçi Ares (Ruby Rose) yeni filmde rollerini tekrar canlandıracak. Hiroyuki Sanada, Anjelica Huston, Asia Kate Dillon, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas, "The Raid"ten tanıdığımız Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman ve dövüşçü Tiger Hu Chen de kadroda yer alıyor.

    John Wick iki nedenden ötürü firaridir. Kellesi üzerine 14 milyon dolarlık açık sözleşme konulmuştur ve temel bir kuralı ihlal etmiştir; Continental Hotel'de birini öldürmüştür. Kurbanı ise açık kontratı sunan Yüksek Masa üyesidir. İşi bitmiş olması gereken John'a otelin yöneticisi Winston tarafından bir saatlik bir kaçış süresi verilir. Ardından üyeliği iptal edilecek, tüm hizmetlerden men edilecek ve diğer üyelerle iletişimi kesilecektir. John'un New York City'den kaçma mücadelesinde güvenebileceği tek şey servis endüstrisidir...

    “John Wick 3: Parabellum” ülkemizde 17 Mayıs 2019’da vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top